RIOOL CAMERA INSPECTIE

Rioolproblemen Traceren?

OIR Riooldiensten is de rioolexpert in leidinginspectie. Wij gebruiken diverse riool camera’s  zodat u een gedetailleerd inspectie van uw riool krijgt.  Last van terugkeerde rioolverstoppingen of rioolprobleem met een camera inspectie is het probleem snel opgespoord. Let wel op dat indien een leiding verstopt is of volstaat dat deze eerst moeten worden gereinigd met een rioolreinigingsmachine of hogedruk-unit.

Wij behoren tot een van de grootse rioolinspectie bedrijven van Nederland en hebben daarom ook diverse servicemonteurs beschikbaar die elke dag camera onderzoeken uitvoeren.

Om de binnenkant van uw riool te bekijken maken wij gebruik van diverse riool camera inspectie apparatuur. Door onze methode kunnen wij de oorzaak van het probleem opsporen en de achterliggende oorzaak achterhalen zodat het probleem zich niet meer voordoet.

Tijdens en na het onderzoek zal de monteur u uitleg geven en laten zien waar het rioolprobleem is en hoe dit moet worden gerepareerd. Na het complete inwendige staat van uw riolering gezien te hebben zal OIR Riooldiensten een overzicht geven van het rioolprobleem en een passend advies geven voor riool reparatie.

Onze monteurs zullen een ingang nodig hebben om het riool te bekijken, soms zal deze ingang via een zogeheten ontstoppingspunt of via de toilet kunnen. Let wel op dat er indien geen vast ontstoppingspunt op uw riool zit dat wij of de toilet zullen demonteren of een klein gaatje in het riool zullen maken.

Voordelen van Camera Inspectie

Voor elk rioolprobleem of riool situatie een passende oplossing door het gebruik van een camera inspectie. Weten waar je over praat door een inwendig onderzoek van het riool te laten uitvoeren door een van onze monteurs. Een van de grootse voordelen van een rioolonderzoek is dat je mee kan kijken wat er aan de hand is en omdat alle monteurs hiervoor een aparte camera inspectie certificaat moet gehaald hebben om dit onderzoek te mogen uitvoeren, kunnen wij u ervan verzekeren dat er een duidelijke uitleg gegeven wordt.


Riool inspectie nodig?