RIOOL ONTSTOPPEN

Zit uw riool verstopt? Geborrel van het riool?

OIR Riooldiensten staat dag en nacht klaar voor al uw verstoppingen aan het riool. U heeft alles al zelf geprobeerd om het riool te ontstoppen alleen helaas zonder succes. Waarschijnlijk is er behoorlijk wat soda of chemisch ontstoppingsmiddel oftewel ontstopper gebruikt om  u riool zelf  te ontstoppen, geen stress! Meeste klanten waar wij komen hebben van alles en nog wat gebruikt om het rioolprobleem op te lossen.

Onze monteurs werken volgens het vca reglement en zijn alle op de hoogte van de gevaren van ontstopper voor zowel hunzelf en uw riool. Het gebruik van ontstoppingsmiddel is daarom ook niet aan te raden.

Voordat uw riool verstopt zit zijn er meestal indicatoren zoals geluiden uit het riool. Denk hierbij aan een klokkende geluid of het  leegtrekken van u wc sifon. Dit zijn allemaal waarschuwingen van uit het riool dat er iets mis is. Dus voordat het riool weer verstopt zit in de toekomst wees gewaarschuwd meeste verstoppingen van riool of afvoer ontstaan niet gelijk maar zijn een ophoping van maanden of zelfs jaren.

Bovenstaand is een tip voor de toekomst, u riool zit nog steeds verstopt en wilt graag dat deze ontstopt wordt!  Wij komen graag langs om u riool te ontstoppen en werken volgens een vaste werkmethode (OIR) die wij over de jaren hebben ontworpen door zowel simpele verstopping als zeer complexe verstoppingen op te lossen.

Ontstoppen, inspecteren en repareren (OIR)  de bewezen werkmethode die wij hanteren zorgt ervoor dat uw rioolprobleem niet meer terugkomen. Wij hanteren tevens een garantie periode van 3 maanden aan voor alle afvoeren, riolen en riolering die wij ontstoppen.

Onze riool reinigings service is gespecialiseerd in het ontstoppen van verstopt riool en afvoer. Zo hebben alle monteurs een loodgieters achtergrond en kunnen zei snel inschatten of het gaat om een riool verstopping of een aparte verstopping van een van de afvoeren die aangesloten zit op het riool. Heeft u alleen last van een afvoer in uw woning of zit alles verstopt? Dit soort vragen zijn belangrijk voor het ontstoppen riool procedure en deze informatie geven wij ook direct door aan onze rioolservice monteurs zodat zei snel en effectief uw riolering kunnen ontstoppen.

 

De Voordelen van OIR Riooldiensten

OIR Riooldiensten: meer dan alleen riool ontstoppen. Niet alleen kunt u beroep op ons doen voor het ontstoppen van riolering maar bieden wij meerdere riooldiensten aan.


Loodgieter of Ontstopper nodig?