Wastafel verstopping Vlaardingen

  • HOME > Wastafel verstopping Vlaardingen

Heeft u een wastafel verstopping Vlaardingen?

De wastafel wordt in een huishouden dagelijks gebruikt. In ieder geval bij het tanden poetsen maar soms ook voor het nat scheren of voor het doen van een snel wasje als er geen tijd is voor de douche. Een wastafel verstopping Vlaardingen is dan ook een probleem wat direct gevolgen heeft voor het dagelijks reilen en zeilen van het gezin. Natuurlijk kunt u uw tanden poetsen in de keuken bij de gootsteen, maar ideaal is dat natuurlijk niet. Daarom kunt u rekenen op OIR Riooldiensten voor het deskundig oplossen van dit probleem.

wastafel verstopping Vlaardingen

wastafel verstopping Vlaardingen

Zo voorkomt u wastafel verstopping Vlaardingen

Een wastafel verstopping Vlaardingen lossen wij graag voor u op. Maar voorkomen is natuurlijk altijd en betere oplossing. Zorg er dus voor dat de afvoer van uw wastafel niet gemakkelijk verstopt kan raken. Spoel geen zaken door de afvoer die daar niet voor bedoeld zijn. Als u uw haar borstelt boven de wastafel haal dan regelmatig de losse haren uit het afvoerputje zodat deze niet in de afvoer terecht kunnen komen. Gooi geen vette vloeistoffen door de afvoer, want als het vet stolt raakt de afvoer gegarandeerd verstopt. Door deze simpele maatregelen kunt u problemen eenvoudig voor zijn. Mocht het toch mis gaan dan helpt een deskundig rioolbedrijf.
u uiteraard graag.

Een afspraak maken met OIR Riooldiensten

Wilt u een afspraak met ons maken voor het oplossen van uw wastafel verstopping Vlaardingen? Dat kan heel eenvoudig per telefoon of door uw gegevens achter te laten op het afsprakenformulier. Alle informatie vindt u op onze contactpagina. Wij plannen dan zo snel mogelijk een datum en tijd waarop wij bij u langs komen. Wilt u vooraf een kostenindicatie dan kan dat natuurlijk ook. Wij werken voor zowel particuliere klanten als voor bedrijven in Vlaardingen en omgeving.

Riool of Afvoer Verstopt?

24 uur per dag/365 dagen per jaar. Bel ons.

Riool reparatie nodig?

Rioolstank of rioolverzakking? Bel ons