Rioolvliegjes in Spijkenisse

  • HOME > Rioolvliegjes in Spijkenisse

Heeft u last va n rioolvliegjes in Spijkenisse?

Rioolvliegjes zijn kleine insecten die zich voeden met schimmels en bacteriën. U ziet ze vooral in de zomermaanden wanneer ze via het riool het huis in komen en zich nestelen op uw meubels en ramen. Motvliegjes zijn op zich niet gevaarlijk, maar als u er veel van in uw woning heeft dan kan dit zeker een risico voor uw gezondheid zijn. Daarom is het verstandig om hier wat aan te laten doen als u de plaag niet kunt bestrijden. Als u rioolvliegjes in Spijkenisse heeft die erg hardnekkig zijn dan kunt u ze door een professioneel rioleringsbedrijf. laten bestrijden.

Zo gaat u rioolvliegjes in Spijkenisse te lijf

Als u merkt dat u in huis last heeft van rioolvliegjes dan kunt u dit probleem soms oplossen door de leidingen door te spoelen met kokend sodawater. Als de plaag nog niet zo erg is dan kan dit afdoende zijn. Doe dit dan wel met alle leidingen dus zowel in de keuken als het toilet en de badkamer. Als u geluk heeft dan helpt dit afdoende. U merkt dit snel genoeg als u geen rioolvliegjes meer in huis aantreft. Als dat niet het geval is dan belt u ons en komen wij graag bij u langs om te controleren of er een probleem met de riolering is.

rioolvliegjes in Spijkenisse

rioolvliegjes in Spijkenisse

Maak een afspraak voor bestrijding van uw rioolvliegjes

Het is vaak niet nodig om bestrijdingsmiddelen te gebruiken om rioolvliegjes in Spijkenisse te bestrijden. .Hiervoor zijn prima milieuvriendelijke middelen in te zetten. U kunt hiervoor een afspraak maken met OIR Riooldiensten. Wij komen graag bij u langs om dit vervelende probleem voor u op te lossen. Indien nodig spoelen wij uiteraard de riolering onder het huis door zodat de rioolvliegjes elders een veilig heenkomen zoeken en u er geen last meer van heeft.

Riool of Afvoer Verstopt?

24 uur per dag/365 dagen per jaar. Bel ons.

Riool reparatie nodig?

Rioolstank of rioolverzakking? Bel ons