Riool ontstoppen

  • HOME > Riool ontstoppen

Riool ontstoppen? Bel snel Rioolontstoppenspijkenisse.nl

Riool ontstoppen omdat het afvalwater niet meer goed weg loopt komt altijd ongelegen! Bel Rioolontstoppenspijkenisse! In een gemiddeld huishouden wordt jaarlijks circa 150.000 liter afvalwater gecreëerd. Uw riolering krijgt vet resten, zeepresten, uitwerpselen, chemicaliën, en vaste rommel te verstouwen. Veel bestanddelen hechten op den duur aan de binnenzijde van het riool. Het is dan ook niet verwonderlijk dat om de zoveel jaar een riool verstopping optreedt. Bij een verstopt riool is normaal gebruik van keuken, douche en toilet niet meer mogelijk. Onderdeel van OIR Riooldiensten.

Wat is een rioolverstopping?

Een rioolverstopping is een blokkade in het afvoer- c.q. rioleringssysteem van uw woning. Elke wastafel, de douche, het ligbad, de keukenafvoer, het toilet, de hemelwaterafvoeren, schrobputjes zijn allemaal met een eigen afvoer aangesloten op een centraal rioleringssysteem. In de loop der jaren kan, zeker bij oudere rioleringssystemen, een verstopping ontstaan door natuurlijke aangroei van bijvoorbeeld vet- en voedselresten, maar ook door het verzakken of scheuren van leidingen of simpelweg omdat het systeem verkeerd is aangelegd. In elk huis ontstaat op een gegeven moment een verstopping in het rioleringssysteem zodat u het riool ontstoppen moet. Bij Rioolontstoppenspijkenisse  begrijpen we dat u snel en professioneel geholpen wilt worden. Bel daarom Rioolontstoppenspijkenisse en u kunt weer snel vrijuit van uw riolering gebruikt kunt maken.

rioolontstoppenspijkenisse

rioolontstoppenspijkenisse

Kan ik zelf mijn riool schoonhouden?

Uw riool ontstoppen kunt u uiteraard zelf proberen met bv. een vloeibare riool ontstopper. Het nadeel van het riool ontstoppen met dit soort chemische middelen is dat ze slecht voor het milieu zijn, de rioolbuis kunnen aantasten en vaak uitharden met de blokkade waardoor alsnog een professional moet bellen.  Ook wil een trekveer nog wel eens uitkomst bieden bij het riool ontstoppen. Echter een trekveer is onvoldoende in staat de binnenzijde van het riool schoon te frezen.

Professioneel uw riool ontstoppen? Bel Rioolontstoppenspijkenisse!

Is uw riool verstopt en wilt er zeker van wilt zijn dat het probleem echt goed wordt aangepakt en voor langere tijd opgelost is, bel dan Rioolontstoppenspijkenisse. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontstoppen en reinigen van het riool. Onze monteurs maken gebruik maken van de modernste middelen om tot het beste resultaat te komen. Op onderstaand nummer kunt u ons dag en nacht bereiken mocht u een probleem hebben met de afvoer van uw riool. Direct contact met ons opnemen.

Riool of Afvoer Verstopt?

24 uur per dag/365 dagen per jaar. Bel ons.

Riool reparatie nodig?

Rioolstank of rioolverzakking? Bel ons