Riool ontstoppen Geervliet

  • HOME > Riool ontstoppen Geervliet

Riool ontstoppen Geervliet

Loopt het water niet meer door? Komen er onaangename geuren uit de riolering? Maakt het riool een vreemd, borrelend geluid? Dan is de kans groot dat uw riolering verstopt is. Door een verstopping in de riolering kan het water niet meer goed doorlopen. Hierdoor krijgt u te maken met wateroverlast en eventueel ook stankoverlast. Deze problemen kunt u enkel oplossen door uw riolering te laten ontstoppen door een expert. OIR Riooldiensten komt graag al op de korte termijn bij u langs voor riool ontstoppen Geervliet.

De oorzaken van een verstopte riolering

Er zijn vele mogelijke oorzaken voor een verstopte riolering. Ten eerste kan uw riolering verstopt raken door een vastzittend object. Dit kan een prop toiletpapier zijn, maar ook een stuk speelgoed dat uw zoon of dochter door de wc heeft gespoeld. Daarnaast kan uw riolering ook verstopt raken door jarenlange vervuiling. Spoelt u regelmatig vet door de afvoer in de keuken, dan hoopt dit vet zich op in de riolering. Hierdoor ontstaat er uiteindelijk een verstopping in de afvoer.

Tot slot kan uw riolering ook verstopt raken door slijtage en/of beschadigingen. Zit er een scheur in de riolering, dan heeft u naast waterlast doorgaans ook te maken met een verstopt riool.

Uw riool laten ontstoppen door een expert

U kunt proberen uw riool zelf te ontstoppen, maar dit is niet gemakkelijk. De kans is groot dat u de verstopping niet bestrijdt, maar juist erger maakt door met allerlei ontstoppingsmiddelen in de weer te gaan. Wilt u zeker weten dat uw riolering vakkundig ontstopt wordt? Laat uw riool dan onder handen nemen door een expert.

Geervliet

OIR Riooldiensten heeft al jaren ervaring in het vak. Wij hebben zo veel rioleringen ontstopt door de jaren heen, dat wij alle rioleringsproblemen op kunnen lossen. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg en kunnen ook uw riool ontstoppen, zelfs als de verstopping erg hardnekkig is.

Riool verstopt? Neem direct contact op

Is uw riolering verstopt? Neem dan direct contact met ons op. Blijft u met de verstopping zitten, dan wordt deze vanzelf erger. Om dit te voorkomen, kunt u beter direct een afspraak maken met OIR Riooldiensten voor riool ontstoppen Geervliet.

Riool ontstoppen Geervliet, Onderdeel van OIR Riooldiensten.

Riool of Afvoer Verstopt?

24 uur per dag/365 dagen per jaar. Bel ons.

Riool reparatie nodig?

Rioolstank of rioolverzakking? Bel ons