Riolering verstopt Vlaardingen

  • HOME > Riolering verstopt Vlaardingen

Is uw riolering verstopt Vlaardingen?

Als uw riolering is verstopt Vlaardingen dan heeft u een acuut probleem. U kunt dan vaak het toilet niet meer gebruiken en dat is natuurlijk erg vervelend. Ook als u aardige buren heeft die het geen probleem vinden als u tijdelijk van hun toilet gebruik maakt is het toch erg vervelend. Daarom kunt u bij een acuut probleem met uw riolering direct contact opnemen met OIR Riooldiensten. Wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe om het probleem voor u op te lossen. Dit kan ook in het weekend. Ook dan staan wij voor u klaar.

riolering verstopt Vlaardingen

riolering verstopt Vlaardingen

Zo raakt uw riolering verstopt Vlaardingen

Voorkomen is altijd nog de beste oplossing. Uw riolering raakt verstopt Vlaardingen als u het toilet gebruikt voor zaken waar dat niet voor bedoeld is. Gooi dus geen zaken in de WC die in de afvalbak thuishoren. Daaronder vallen ook maandverband, tampons, keukenrol en servetten. Al lijken deze materialen geen probleem te zijn, ze zijn wezenlijk anders dan toiletpapier dat is ontwikkeld voor het riool en dus volledig oplost in water. Zet een klein afvalbakje in het toilet zodat u zaken die niet in de wc pot thuis horen daar direct in kunt gooien. Zorg dat uw huisgenoten dit ook niet doen. Dan heeft u ook een stuk minder vaak een riooldienst. nodig om een probleem met uw riolering op te lossen.

De oplossing voor een verstopte riolering

Als uw riolering is verstopt in Vlaardingen dan hoeft u niet in de stress te schieten. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met ons bedrijf. Wij plannen dan zo snel mogelijk een afspraak in om uw toilet te ontstoppen zodat u hiervan weer gebruik kunt maken. Uiteraard werken wij niet alleen voor particuliere klanten. Ook als het toilet op uw bedrijf verstopt is kunt u een beroep op ons doen.

Riool of Afvoer Verstopt?

24 uur per dag/365 dagen per jaar. Bel ons.

Riool reparatie nodig?

Rioolstank of rioolverzakking? Bel ons