Gootsteen verstopt Vlaardingen

  • HOME > Gootsteen verstopt Vlaardingen

Oeps, de gootsteen verstopt Vlaardingen?

Een gootsteen kan makkelijk verstopt raken. Zeker als u de gewoonte heeft om afval door de gootsteen te spoelen. Dat is eigenlijk niet de bedoeling. Maar ook zonder deze verkeerde gewoonte kan het gebeuren dat de gootsteen verstopt raakt in Vlaardingen. U kunt dit zelf proberen op te lossen met gootsteenontstopper wat u bij een warenhuis of supermarkt koopt. Als dat niet helpt dan rest er niets dan een deskundig bedrijf. in te schakelen om dit onaangename probleem voor u op te lossen.

gootsteen verstopt Vlaardingen

gootsteen verstopt Vlaardingen

Voorkom dat de gootsteen verstopt raakt in Vlaardingen

Er zijn een paar dingen die u kunt doen om te voorkomen dat uw gootsteen verstopt raakt in Vlaardingen. Zoals al gezegd: Spoel geen etensresten door de gootsteen. Gooi ze direct in de vuilnisbak. Datzelfde geldt nog meer voor een restje jus of saus. Dit gaat namelijk stollen en kan op die manier eenvoudig een verstopte gootsteen veroorzaken. Gooi dit soort zaken altijd in de vuilnisbak. Door het toilet spoelen is ook geen goed idee want ook dat kan hierdoor verstopt raken. Vet en etensresten horen nu eenmaal niet in het riool. OIR Riooldiensten kan u helpen als het toch een keer mis is gegaan en het u niet lukt om de gootsteen zelf weer te ontstoppen.

U kunt direct een afspraak maken

Heeft u een verstopte gootsteen in Vlaardingen? Bel of mail dan direct voor het maken van een afspraak. Hoe sneller het probleem is opgelost, hoe sneller u weer met plezier in de keuken staat. U vindt de gegevens op onze contactpagina . Wij komen uiteraard bij u langs op een dag en tijdstip dat het u het beste schikt. U kunt als u dat wilt vooraf een prijsindicatie vragen. Wij werken zowel voor bedrijven als voor particuliere klanten. Service en klanttevredenheid staat daarbij hoog in het vaandel.

Riool of Afvoer Verstopt?

24 uur per dag/365 dagen per jaar. Bel ons.

Riool reparatie nodig?

Rioolstank of rioolverzakking? Bel ons