Riool reparatie Schiedam

  • HOME > Riool reparatie Schiedam

Riool reparatie Schiedam

Een gemiddeld riool wordt intensief gebruikt. Door intensief gebruik treedt er slijtage op. Bij ernstige slijtage kan een rioolbuis kapot gaan. Hierdoor functioneert uw riolering niet meer naar behoren en kunt u zelfs overlast ervaren. Denk hierbij aan wateroverlast en stankoverlast. Heeft u te maken met een beschadigde riolering? Schakel dan OIR Riooldiensten in voor een Riool reparatie Schiedam.

Een grote of kleine reparatie

OIR Riooldiensten gaat geen enkele uitdaging uit de weg als het om riool reparaties gaat. Wij kunnen kleine reparaties uitvoeren, maar nemen ook grote projecten aan. Moet een groot deel van uw riolering vervangen worden door ernstige slijtage? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat alle beschadigde delen van uw riool vakkundig vervangen worden. En dit niet voor een hoge prijs, maar altijd voor een aantrekkelijk laag tarief.

Uw riool laten inspecteren

Weet u niet zeker of uw riool beschadigd is? Dan kunt u een afspraak maken voor een Riool camera inspectie door OIR Riooldiensten. Met professionele apparatuur maken wij camerabeelden van uw riolering.

Door deze beelden uitvoerig te bekijken, weten wij direct wat er met uw riolering aan de hand is. Op basis van dit onderzoek kunnen wij een plan maken om uw riolering te repareren. Uiteraard voeren wij dit plan alleen uit als u hier akkoord mee gaat. Moet uw riolering gerepareerd worden? Dan kunnen wij deze riool reparatie direct na de camera inspectie uitvoeren.

Riool reparatie Schiedam

Riool reparatie Schiedam

Direct een afspraak maken

Is uw riolering beschadigd? Maak dan een afspraak voor een vakkundige riool reparatie door OIR Riooldiensten. U kunt een afspraak maken door telefonisch contact met ons op te nemen, maar u kunt ook het afspraakformulier op de website invullen. U geeft aan wanneer u onze rioolexperts thuis wil ontvangen en wij zetten uw afspraak direct in onze agenda. OIR Riooldiensten is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, voor u een afspraak maakt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Wilt u hierna een afspraak maken, dan is dit uiteraard mogelijk.

Riool reparatie Schiedam, Onderdeel van OIR Riooldiensten.

Riool of Afvoer Verstopt?

24 uur per dag/365 dagen per jaar. Bel ons.

Riool reparatie nodig?

Rioolstank of rioolverzakking? Bel ons